Bliv frivillig

Vil du være vores næste Bio-Buddy i Kino Nibe?

Som frivillig kunne man i 2018 være med til premiæren af "Dræberne fra Nibe" med skuespillerne i Kino Nibe (Foto: Joakim J. Hvistendahl)

Der skal langes popcorn over disken, sælges billetter, støvsuges og hyggesnakkes – ved at blive frivillig film-finke eller movie-master er DU med til at holde liv i vores dejlige biograf.

Team-up med din bedste veninde eller gode kammerat – vi er altid to frivillige på vagt. Er du nybegynder, vil der altid være en erfaren Egon Olsen til at vise dig de gode fif, indtil du føler dig tryg i at betjene vores gæster.

Om du er ung eller gammel, er lige godt – som ung og jobsøgende kan du få noget på CV – som ældre kan du få nogle hyggelige timer i selskab med søde og sjove mennesker.

Dog er det ikke nok at stå bag disken og være Pretty Woman, for filmene kommer ikke af sig selv:

- Billetter, slik, sodavand og de lune popcorn sælger ikke sig selv
- Støvsugeren vil også gerne have en hjælpende hånd
- Det samme vil de mange andre store og små opgaver, som skal udføres dagligt, ugentligt eller månedligt for at drive biografen

Nogle dage må man være en Ternet Ninja og handle hurtigt fordi der er travlt, andre dage er der mere stille, så hygges der og vi hjælper altid hinanden.

Som frivillig vælger du selv de vagter der passer ind i din kalender, via en online vagtplan på en hjemmeside, som alle frivillige har et login til. Man har altså ikke faste vagter f.eks. en fast ugedag.

Vi mødes 45 min. før filmen starter, og vagten er slut, når vi sammen har klargjort salen til næste forestilling, dvs. typisk 5-20 min. efter filmen er slut.

Vil du være Godfather eller SuperWoman – der er masser af fordele:

Du får kendskab til filmens verden, en verden fuld af oplevelser - Du får gode kollegaer - Du lærer noget nyt - Du kommer til at gøre en forskel. Og oveni det, får du efter en dobbeltvagt en fribillet som du selv kan bruge eller give væk. Sidst men ikke mindst, belønnes du med et frivilligkort efter 14 vagter, som giver gratis adgang til at se film i Kino Nibe What’s not to like ????

Kino Nibe drives udelukkende af ulønnede frivillige, og vi kan altid bruge flere! Jo flere vi er, jo flere arrangementer og forestillinger kan vi kaste os ud i. Det er hyggeligt og afvekslende at være frivillig, men også helt fundamentalt for at vi kan have en biograf i Nibe. Så ses vi til Festen?

 

Fortæl os, hvilket af de to hold - operatør eller cafe - du ønsker at blive en del af. Du kan ringe til Jette 21 20 14 70 (Billet-/cafésalg) eller Flemming 23 11 96 27 (Operatør/andet)

Du er også velkommen til at sende en mail på personale@kino-nibe.dk